Tervetuloa satelliittpuhelimien blogiin

Tervetuloa satelliittipuhelimien blogiin.

Tuesday, March 12, 2013

Iridium OpenPort puheluhinnat

Kysymys:
Mitä Iridium Open port puhelimessa maksaa puhelut siihen, siitä ulkomaille ja toimiiko se kaikkialla maailmassa.

Vastaus:
(Hinnat kirjoitushetken hinnat)

Openporttiin on mahdollista soittaa itse asiassa kolmea eri kautta:

1) Suoraan Openportin omaan numeroon. Soittohinta vaihtelee millä ulkomaanoperaattorilla soittaa (Elisa ulkomaanpuhelut, Soneran jne). Hinnat löytyvät kunkin operaattorin sivuilta, joskus tosin vaikeasti. Olen tehnyt satelliittipuhelimiin soittamisen ohjesivun

2) +1 access numeron kautta. Eli kullekin Openportin linjalle (3 maksimissaan) on yhdysvaltalainen numero johon voi soittaa ja se siirtyy OpenPorttiin siten että OpenPortin liittymää veloitetaan siirrosta 2,24 USD per min + alv

3) Soittamalla yhdysvaltalaiseen numeroon ja näppäilemällä openportin numero. Puhelu siirtyy OpenPorttiin siten että OpenPortin liittymää veloitetaan siirrosta 2,24 USD per min + alv. Vanhempi systeemi kuin kohdan 2) +1 access, ei syytä käyttää koska +1 access näppärämpi.

Ulos soittaminen Openportista maksaa saman 2,24 USD per min+alv. Tämä sama hinta lankaliittymiin ja matkapuhelimiin kaikkialla maailmassa. Eli sangen kohtuuhintainen monestakin paikasta.

Kilpaileviin satelliittiverkkoihin soittaminen 14,39 USD per min + alv.

Openport toimii kaikkialla, navalta navalle. Myös maalla, olemme testanneet esim. autossa. Maalla datanopeus vaihtelee enemmän esteistä johtuen mutta pätkii erittäin vähän.

Lisää tietoa OpenPortista
No comments:

Post a Comment