Tervetuloa satelliittpuhelimien blogiin

Tervetuloa satelliittipuhelimien blogiin.

Thursday, August 5, 2010

Datan käytöstä satelliittiyhteyksillä

Tässä pala mailista asiakkaalle joka ottaa OpenPort järjestelmän Atlantinylitykseen. Opera Turbosta ei vielä ole tietoa webissämme, johon yritämme parhaat käytännöt kerätä.

Käydään läpi ennen lähtöä, mitä muutoksia pitää tehdä tietokoneen konfigurointiin ja miten jotta ei lähde hakemaan ylimääräisiä päivityksiä satelliittiyhteyden kautta -  pääasialliset seurattavat ovat windowssin päivitykset ja virussoftan päivitykset. Adoben softat ovat myös jotkut sangen kärkkäitä hakemaan päivityksiä. Ehdotan, että koneeseen asennettaisiin muutaman kympin palomuurisofta joka osaa näyttää mikä ohjelma verkkoyhteyksiä käytää ja jolla niitä voi sulkea pois. Paras ja miltei ainoa löytämänäi on www.netlimiter.com , lataa version 3 pro beta, on tosi ok ja varsinainen versio on tulossa kohta.

Selaimeksi suosittelen Operaa, sen turbo ominaisuuden vuoksi: http://www.opera.com/business/solutions/turbo/  Olemme käyttäneet aiemmin erillistä kompressointipalvelua, www.propel.com, mutta tuo opera tarjoaa lähes saman ilmaiseksi kuin sinänsä edullinen palvelu. Kaupallinen palvelu raportoi hiukan korkeampia kompressontiasteita kuin opera mutta vaikea sanoa kun emme ole vertaileet.
Propelista on usean vuoden kokemus ja sen on hyvä.

No comments:

Post a Comment