Tervetuloa satelliittpuhelimien blogiin

Tervetuloa satelliittipuhelimien blogiin.

Monday, August 2, 2010

Nyt liikuvan kaluston laajakaistaa vuokralla

Emme ole löytäneet vielä muita mutta jonkinhan se on oltava ensimmäinen - eli tarjoamme vuokralle myös liikkuvan laajakaistan mahdollistavan Open Port -järjestelmän. Ehkä joku muukin sitä tarjoaa, mutta emme  tiedä kuka.

Valinta Iridiumin Open Portin ja Inmarsatin Fleet 150 järjeltelmän välillä ei ole helppo - molemmat tarjoavat pakettidatan, puheyhteyden ja yksinkertaisen rakenteen. Vuokrauskäyttöön ensisijaiseksi valitsimme kuitenkin Iridiumin koska se tarjoaa paremman toimivuuden kun olosuhteet ovat vaikeat - mainittakoon esimerkiksi Pohjois-Suomi ja erityisesti Pohjois-Ruotsi ja Pohjois-Norja, vuoristoiset ja hyvin metsäkatteiset alueet. Vaikka Fleet 150 järjestelmän nopeus ja puheäänenlaatu on parempi niin Inmarsat tarjoaa nämä ominaisuudet myös hyvinä ja ilman katvealueita joita ei haluta kun toimitaan vaikeissa olosuhteissa. Iridiumin Open Port järjestelmä on toteutettu myös ilman liikkuvia osia - osaltaan lisää luotettavuutta.

Open Port on myös kokoluokkaa joka on kuljetettavissa painonsa ja kokonsa puolesta hyvin matkatavarana. Osien välillä on vain yksi kaapeli ja asennus ajoneuvoon vie tosi vähän aikaa  - neljä 10 mm pulttia ja se on siinä.

Kun tarve on saada luotettava ja jatkuva datayhteys liikkuvaan kalustoon GSMn ulkopuolella on ratkaisu siis nyt vuokrattavissa.  Eikä hintakaan ole enää este. Lähipäivinä lisää tietoa webissämme www.savantum.com/puhelin Ota yhteyttä ja pysy yhteydessä!

No comments:

Post a Comment